Goede Vrijdag 19 april 11.00 en 13.00 uur

Er komt weer een bijzondere kerkwake om naar te luisteren en naar te kijken.

Minder beeld dit keer; prachtige tekst, en ter afwisseling zang. Geen orgelgeluiden dus maar vier professionele zangers die met elkaar mooie gezangen laten horen passend bij Goede Vrijdag. Deze zangers zijn Pia Mercx - mezzo sopraan, Una Cintiņa – sopraan, Bart Vervaat - tenor en Erik-Jan Eradus - bas.

In het Kerkwakeblaadje dat u bij binnenkomst kunt pakken staan alleen de teksten die gezongen worden.

Zoals elk jaar is er na de Kerkwake een deurcollecte. Deze gaat dit jaar iets anders. Bij een gift van € 5,- of meer krijgt u het boekje in bezit waar de voorgelezen tekst en de getoonde platen in staan. Voor elk boekje dat u méér wilt hebben (om als cadeau weg te geven bijv.) betaalt u € 2,50.

Door dit boekje naderhand aan te schaffen heeft u iets moois in handen, u kunt de tekst nog eens nalezen en de prachtige platen erbij nog eens bekijken!

Met een gift van minimaal € 5,- kunt u gelijk uw waardering voor de zangers, de organisatie van de Kerkwake en de openstelling van de kerk tot uiting brengen!